Diverse politikker, vedtægter m.m. for skolevæsenet

Børn i fællesskab - en sammenhængende børnepolitik

Styrelsesvedtægt for skolevæsenet

Styrelsesvedtægten er godkendt af Byrådet 26. november 2014 og er gældende fra 1. december 2014 - læs styrelsesvedtægten ved at klikke på filen nederst på siden.

Undervisningsmiljøvurderinger

Med henvisning til Lov om elevers og studerendes undervisningsmiljø har Undervisningsministeriet pålagt kommunerne at udarbejde en undervisningsmiljøvurdering for hver skole i kommunen.

Efterfølgende har Undervisningsministeriet fået udarbejdet en rapport om kommunernes varetagelse af undervisningsmiljøopgaven på folkeskoleområdet. Rapporten offentliggøres primo 2008.

I en pressemeddelelse fra den 19. december 2007 oplyser Undervisningsministeriet, at kun 35 af landets kommuner, heriblandt Syddjurs Kommune, opfylder kravene i loven om undervisningsmiljø.

Yderligere oplysninger om undervisningsmiljøloven og skolernes undervisningsmiljøvurderinger kan ses på Undervisningsministeriets hjemmeside :

www.uvm.dk / Nyheder og hos Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) på adressen : www.dcum.dk / Undervisningsmiljøkortet, hvor de enkelte skolers undervisningsmiljøvurderinger kan ses.

Visioner for børn og unge, skole og SFO

Læs den overordnede vision for børn og unge samt skole og SFO ved at klikke på filerne nederst på siden.

Handleplan for læsning og skrivning

Syddjurs Kommune har udarbejdet en handleplan for læsning og skrivning - læs handleplanen ved at klikke på nedenstående fil.

Inklusionspolitik for Syddjurs Kommunes skolevæsen

Skolevæsnets inklusionspolitik er godkendt af Byrådet 17. december 2014 - klik på nedenstående fil for at læse inklusionspolitikken.

Opdateret: 24-06-2017 07:15