Ebeltoft i udvikling

Ebeltoft i udvikling er et byudviklingsprojekt, der tager afsæt i Visions- og Udviklingsplan for Ebeltoft By og Havn (se planen her) som Byrådet vedtog i 2016. Siden har projektet udviklet sig, og i dag handler projektet i høj grad også om, at sætte fokus på Ebeltoft som en by i udvikling – en by, som kan og er meget mere end en populær feriedestination.

Centralt for Ebeltoft i udvikling er, at udviklingen af byen sker sammen med byens foreninger, erhvervsdrivende, turistattraktioner og borgere. Tanken er, at det langt hen ad vejen, også er borgerne selv, der skal drive og realisere deres ideer og kommunen støtter op om processen og projektudviklingen.

Forslag til den nye organisering af arbejdet med byens udvikling behandles i udvalget for plan, udvikling og kultur den 3. april 2019. Den 24. april  er det byrådets tur til at tage stilling til organiseringen.

Status på projektet er, at Syddjurs Kommune og Ebeltoft Distriktsråd inviterer til kick-off, hvor du vil kunne høre mere om projektet. Når vi har fundet en lokalitet og en dato for borgerarrangementer, vil det blive annonceret her på siden og i Ebeltoft Folketidende.

Åbent kontor

Du er velkommen til at komme og hilse på projektleder Karin Linneberg Bæk for at høre mere om processen eller få sparring på ideer.

Karin sidder hver tirsdag kl. 10-12 på S.A. Jensens Vej 1, 8400 Ebeltoft

Kontakt

Karin Linneberg Bæk

Mail: kalb@syddjurs.dk, tlf. 2018 2629

Opdateret: 22-03-2019 10:29

Kontakt

Feedback