Pårørendegruppe

Kunne du have brug for at møde ligesindede?

Du ved ikke, hvordan det er, før du selv har prøvet det. Denne erfaring har mange pårørende til en person med fysisk eller psykisk sygdom gjort sig. Mange pårørende synes derfor, at det kan svært at tale om sygdom og de tunge følelser overfor mennesker, som ikke kender til pårørenderollen. Sygdommen kan også være med til at isolere jer som familie eller par, da social kontakt og aktiviteter udenfor hjemmet er blevet sværere at deltage i, eller de sociale krav er svære at honorere.

I Syddjurs Kommune vil vi støtte dig som nærmeste pårørende, som kan have brug for sparring med ligesindede, at få en ventil til følelserne eller noget helt tredje. Pårørendegruppen er et fortroligt rum, hvor samtaleindholdet ikke deles med andre. Der er plads og lov til at dele svært som let, glædesfyldt som sorgfyldt, gode råd og frustrationer. Der er plads til bare at være.

Denne gruppe henvender sig til alle pårørende uanset diagnose. Deltagerne i gruppen udgøres pt. et overtal af ægtefæller til personer med en demenssygdom. Vi fokuserer på dig som pårørende, hvorfor diagnosen ikke er afgørende.

Næste møde i pårørendegruppen er: 


På grund af corona er der p.t. ikke møder i pårørendegruppen.

Det vil blive meldt ud, når der igen afholdes møder.

 

Opdateret: 24-02-2021 11:32

Kontakt