Bliv sosu-assistent

Drømmer du om at gøre en forskel for mennesker, og har du lyst til at arbejde med opgaver indenfor sygepleje, sundhedsfremme, rehabilitering og forebyggelse, så har du nu muligheden for at søge ansættelse som assistentelev med start d. 1. april 2020 eller senere.

Som social- og sundhedsassistent kan du arbejde i det nære og det specialiserede sundhedsvæsen som kommunale aflastningstilbud, udskrivningsafsnit på somatiske afsnit, hjemmeplejen, plejecenter, i psykiatrien, og i bofællesskaber og på rehabiliterings-afsnit, hvor du arbejder med syge, handikappede og ældre i et rehabiliterende perspektiv.

Arbejdet består blandt andet af pleje og  omsorg, sygepleje og aktivitetsopgaver. Uddannelsen veksler mellem skolegang og praktik. Overordndet er der  tre forskellige praktikperioder: Det nære sundhedsvæsen, demensafsnit/psykiatri (Bostøtte Syddjurs) samt hospital (somatik)  og det samlede sundhedsvæsen. Din arbejdstid er 37 timer om ugen.

Assistentuddannelses har været igennem en del ændringer  pr. 1/1 2017, så se på skolens hjemmeside vedr. flere oplysninger.

Ønsker du nærmere informationer så ring til uddannelseskoordinator Susanne Pallesen: tlf. 51343682 eller mail på: Supa@syddjurs.dk

https://sosuranders.dk/

https://www.sosuoj.dk/ 

 

Opdateret: 30-10-2019 13:57

Kontakt