Martin Madsens Vej - ny etape

24 velbeliggende villagrunde i ny udstykning i Frihedskæmperkvarteret i Hornslet udbydes til salg

Hvor ligger grundene?

Grundene er beliggende på Martin Madsens Vej i Hornslet.

Grundstørrelserne ligger fra 750 m2 til 1.041 m2. Grundene er selvstændigt udmatrikuleret. Der må opføres og indrettes én bolig på hver parcel. De anførte udbudspriser er mindstepriser.

Der er mulighed for at byde på mere end en grund i prioriteret rækkefølge.

Grundene er omfattet af lokalplan 415, der kan ses her.

Hvorfor vælge Hornslet?

Hornslet er en driftig handels- og erhvervsby med ca. 5.500 indbyggere. Med en beliggenhed tæt på Djurslandsmotorvejen og E 45 kan man være i Århus på blot 25 min. Lufthavnen ligger bare 20 minutters kørsel fra Hornslet og med letbanen, kan du være på Århus Hovedbanegård på 30 min. Letbanen har afgange flere gange i timen i dagtimerne. Dette gør, at man på den ene side føler storbyen Aarhus med alle dens tilbud er tæt på samtidig med, at man kan være bosiddende i landlige og rolige omgivelser med frisk luft. Her er alt, hvad man skal bruge: skole, flere daginstitutioner, rigtig gode handelsmuligheder, fritidsbeskæftigelser bl.a. i forbindelse med idrætshallerne, rideklubber, uddannelsesmuligheder (VUC) samt biograf- og kulturhuset Kom Bi.

Saglsmateriale

Nederst på denne side finder du udbudsmaterialet (bl.a. betingelser, budskema, fortrydelsesblanket og servitut om byggepligt mv., der er tinglyst på samtlige grunde i udstykningen).

Spørgsmål vedrørende byggeri på grunden stilles til byggeri@syddjurs.dk

Hvordan køber jeg en grund?

I første omgang sælges grundene i en 7 ugers budrunde. Der kan tages udgangspunkt i priserne, som er angivet på kortet. Efter endt budrunde kommer de evt. resterende grunde til salg med de anførte priser som mindstepriser.

Alle priser er eksklusiv tilslutningsbidrag til kloak, el, vand og varme. Størrelsen af disse afgifter fastsættes af forsyningsselskaberne. Regn- og spildevand skal separatkloakeres. Syddjurs Kommune har betalt 145.085,18 kr. inkl. moms pr. grund i tilslutningsbidrag, som skal betales ud over købesummen.

Hvis man vil byde på en grund, skal man sende udfyldt budblanket samt underskrevet oplysning om fortrydelsesret  pr. mail til grundsalg@syddjurs.dk til pr. alm. post til Syddjurs Kommune, Teknik og Miljø Sekretariatet, Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft.

Udbuddet sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme samt vejledning hertil. Købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb. Syddjurs Kommune er ikke forpligtet til at sælge grundene til de udbudte priser, man kan bortse fra dit bud. Du må som tilbudsgiver gerne afgive et højere købstilbud end den nævnte pris.

Budfristen er onsdag den 15. januar 2020, kl. 12.00

Opdateret: 05-12-2019 15:21