Lime

Tre villagrunde til salg i Lime

Der er én villagrund tilbage i udstykningen - Kløvervangen 19.

Du finder udbudsmaterialet nederst på siden. Det består af købsaftale, oplysning om fortrydelsesret, betingelser for salg mv. Det er vigtigt, at du læser materialet, inden du afgiver et tilbud. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget.

Den oplyste pris er mindsteprisen.

Villagrundene er selvstændigt udmatrikuleret. Der er på grundene tinglyst servitut om byggepligt og tilbageskødning.

Forurening

Der er ikke registreret forurening på grundene.

Tilslutningsbidrag

Alle priser er eksklusiv tilslutningsbidrag til kloak, el, vand og varme. Størrelsen af disse afgifter er fastsat af forsyningsselskaberne. Syddjurs Kommune har betalt tilslutningsbidrag vedr. kloak, og dette beløb opkræves udover købesummen. Øvrige tilslutningsbidrag betales af køber ud over købesummen, direkte til forsyningsselskaberne.

Kort med målangivelser

Kortmateriale for grundene indeholder målangivelser for de enkelte grunde og skal bruges i forbindelse med planlægning af byggei på grunden.

Hvis du vil købe på en grund

Ønsker du at købe en grund skal du udfylde og underskrive købsaftale og fremsende denne til Syddjurs Kommune på e-mail: grundsalg@syddjurs.dk eller pr. alm. post til Syddjurs Kommune, Teknik og Miljø Sekretariat, Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft.

Du skal være opmærksom på, at du har afgivet et bindende tilbud, så snart Syddjurs Kommune modtager den underskrevne købsaftale. Du skal derfor sikre dig, at du kan finansiere købet, inden du sender tilbud til kommunen.

 

 

 

Opdateret: 20-06-2019 12:40

Kontakt