Byhallen

Lørdag den 21. juni er der indvielse af Byhallen
Byggeriet er afsluttet og Kolind Borgerforening inviterer til åbent hus:
Lørdag den 21. juni 2014 kl. 13.00
Udvalgsformand Kirstine Bille vil forestå indvielsen. Repræsentanter for Byhallen og Borgerforeningen vil præsentere byens nye mødested.

 

Byhallen i Kolind

Områdefornyelsesprojektet for Kolind midtby har afsat midler til en renovering af Byhallen og dens udearealer. Til en kvalificering af byhallens fremtidige anvendelse har KRADS arkitekter afholdt en arbejdsdag med byhallens bestyrelse. Resultatet af denne arbejdsdag fremgår af nedenstående rapport. KRADS arkitekter har på denne baggrund udarbejdet et skitseprojekt til brug for fondsansøgning og til konkret tilbudsgivning af de prioriterede byggearbejder. Ud over en forbedring af byhallens servicefaciliteter, toiletter, køkken, bar samt genopretning og isolering af gulve, er der forslag om at skabe bedre forbindelse mellem byhallens indre og markedspladsen, herunder en omlægning af parkeringspladsen, etableringen af en ny forplads i niveau med vejarealet samt et grønt rekreativt areal langs med åen.

Der har været afholdt en indbudt licitation på byggeopgaven. Licitationen blev vundet af Murerfirmaet Hans Bach & Søn, Ryomgård.

Ombygningen omfatter 1. etape: Ny tilbygning med garderobe, vindfang, anretterkøkken og kontor mod Bredgade. Forlængelse af den lille sal (kostalden) med nye toiletter inkl. handicaptoilet. En renovering af den lille sal med indvendig isolering, nyt gulv med ilagt guvlvarme og nye vinduer og døre ud mod parkeringspladsen. Tilbygningerne bliver udført i tegl.

 

 

Opdateret: 03-06-2014 10:10

Kontakt

Relaterede links

Feedback