Områdefornyelse af Tirstrup

Områdefornyelse af Tirstrup 2019-2020.

Tirstrup skal forskønnes og Byrådet har afsat 1 mio. kr. til et nyt mødested ved hallen, sammenhængende stier, byhaver langs Århusvej og forskønnelse af Ballevej og Hovedgaden.

Områdefornyelsen blev sat i gang på et borgermøde på Tirstrup Efterskole d. 13. maj, hvor der blev nedsat en række arbejdsgrupper:
- Nyt mødested ved hallen
- Stier
- Forskønnelse af Århusvej
- Forskønnelse af Ballevej

Arbejdsgrupperne er åbne for alle interesserede. Man kan skrive til Alette Skov Hansen, alsh@syddjurs.dk eller Nanna Kinch, namk@syddjurs.dk, hvis man ønsker at være med.
 

Referat fra møde den 10. oktober på Djursland Folkehøjskole kan ses herunder. Oplæg om Nyboskab og Verdensmålenes Hus kan også ses herunder.

Der arbejdes p.t. på et kunstprojekt som Golshid Rokzan har fået idéen til - og vi vil gerne fortælle mere om det meget snart.

Der arbejdes på at rejse et juletræ ved Århusvej 46 på græsarealet ved siden af Brugsen.

NYHED

Mødestedet ved Hallen - Verdensmålenes Hus - har fået 200.000 kr. fra Realdania til projektudvikling. Tillykke med det !

NÆSTE MØDE

Der inviteres til Projektcafé den 21. november 2019 - nærmere tid og sted annonceres senere - men det bliver sandsynligvis i Tirstrup.

BYFORNYELSESCAFE`HVER 2. TIRSDAG hos Marc i 'pølsevognen'. Århusvej 6 kl. 19 - 20.
Første gang den 26. november 2019 -  Kom og fortæl hvad du gerne vil arbejde med - måske er der flere med samme interesse - eller kom hvis du bare vil vide, hvad der sker. Vi sætter en opslagstavle op - som alle kan hænge opslag på.

 

Opdateret: 06-11-2019 13:32

Kontakt