Arrangementer lukket eller udsat - COVID-19

En række arrangementer, hvor kommunen helt eller delvist er arrangør, er aflyst eller udsat for at mindske smittespredning af COVID-19. Vurderingen er baseret på Sundhedsstyrelsens anbefaling om mindske risikoen for smittespredning af COVID-19 ved alle arrangementer, og ud fra en konkret risikovurdering.

På den baggrund har Direktionen besluttet at følgende arrangementer aflyses og udsættes frem mod påske:

• Syddjurs Award, torsdag den 12. marts 2020
  • Større arrangementer på kommunens institutioner, herunder skolefester
  • Distriktsrådenes Årsmøde den 2. april 2020
  • Borgermøder i tilknytning til høring af kommuneplan 2020
  • Detailhandelskonferencen tirsdag den 10. marts 2020

Ud over de nævnte arrangementer skal alle interne arrangementer løbende vurderes ud fra et hensyn til at mindske smittespredning og om arrangementet kan udsættes. Det samme gælder for medarbejdernes deltagelse i eksterne arrangementer.

Både Syddjurs Award og Distriktsrådenes årsmøde forventes afholdt senere på året.

Opdateret: 18-03-2020 10:33