Jobcenter og Ydelseskontor - COVID-19

Kommunens administration, herunder Jobcenter og Ydelseskontor har kun åbent for fysisk fremmøde efter aftale.

Fra den 1. august 2021 skal alle samtaler og møder i jobcentre, kommuner og a-kasser igen holdes i overensstemmelse med de almindelige regler, dvs. som hovedregel med fysisk fremmøde. En overgangsbestemmelse giver mulighed for at gennemføre allerede indkaldte digitale samtaler.

Kontakt med Jobcenter og Ydelseskontor

Har du behov for kontakt, benyt da primært telefonisk henvendelse via vores hovedhummer 8753 5000 eller via mail syddjurs@syddjurs.dk

Ansøgninger om hjælp til forsørgelse og hjælp i særlige tilfælde

Du henvises til at søge digitalt på borger.dk