Skoler og dagtilbud - COVID-19

Skoler, dagtilbud, nødpasning, bustransport, specialskoler, Anonym Rådgivningslinje

Skoler, daginstitutioner og dagpleje lukkes gradvist ned og har kun åbent for nødpasning fra på mandag den 16. marts og forløbigt frem til og med mandag den 13. april 2020.

Tilbud om nødpasning for skoler og daginstitutioner

Tilbuddet om nødpasning gælder for børn i alderen 0 – 9 år, hvis forældre varetager kritiske funktioner i den offentlige eller private sektor.

Giv besked til dit barns skole eller dagtilbud, hvis der er behov for nødpasning.

Følg også med på AULA og på dagtilbuddenes intranet.

Generelle kriterier for nødpasninger

1. 0-9-årige børn, hvis forældre varetager samfundskritiske funktioner som ansatte i f.eks. ældre- og sundhedssektoren, sociale tilbud, sikring af infrastruktur, politi eller transport- og forsyningsvirksomheder. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.
  2. 0-9-årige børn, hvis forældre er ansat i en privat virksomhed, der ikke har hjemsendt medarbejderne. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.
  3. Børn og unge, der har særlige sociale, pædagogiske eller behandlingsmæssige behov, herunder begrundet i forhold i hjemmet.

Pindstrupskolen

Pindstrupskolen tilbyder nødpasning efter de kriterier, der er angivet ovenfor.

Bustransport

Rute 1, 2 og 3 kører som normalt, men øvrig skolebuskørsel aflyses fra og med mandag den 16. marts og to uger frem.

Forældre, der har behov for at gøre brug af nødpasning skal selv sørge for transport til og fra skolerne.

Anonym Rådgivningslinje for og om børn og unge

Oplever du udfordringer og problematikker i din families trivsel, som følge af tiltagene omkring Coronavirus?

Så er du velkommen til at ringe på Syddjurs Kommunes anonyme rådgivningslinje

51 30 25 96 alle hverdage fra kl. 10 -12

Her sidder uddannet fagpersonale klar til at lytte samt give råd og vejledning i forhold til din situation.  Tilbuddet gælder alle familier, børn og unge i Syddjurs Kommune. Formålet er at hjælpe til, hvor der i forlængelse af Coronavirus enten er opstået problematikker, eller trivslen er udfordret.

Linjen er åben så længe den særlige situation omkring Coronavirus er gældende.

Opdateret: 26-03-2020 14:27