Uddeling af gratis mundbind til borgere

Syddjurs Kommune uddeler mundbind til brug i den kollektive trafik til kontanthjælpsmodtagere, borgere på integrationsydelse og andre socialt udsatte grupper, for hvem det vil være en væsentlig økonomisk byrde at købe mundbind.

Det er et krav at benytte mundbind i den offentlige trafik. Regeringen har i den forbindelse besluttet, at mundbind skal være gratis for kontanthjælpsmodtagere, borgere på integrationsydelse og andre socialt udsatte grupper, for hvem det vil være en væsentlig økonomisk byrde at købe mundbind.

For borgere i Syddjurs Kommune betyder det, at man kan få udleveret gratis mundbind, hvis man opfatter sig som en del af målgruppen. Man får udleveret 10 stykker ad gangen.

Mundbindene udleveres i Borgerservice på Ebeltoft Rådhus indenfor normal åbningstid – husk at bestille tid på 8753 5000.

Det er også muligt at få udleveret mundbind på kommunens ældrecentre.

Opdateret: 07-01-2021 12:13