Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Akutpulje til aktiviteter under Covid-19

PULJEN ER LUKKET

Efter et overvældende antal ansøgninger til Akutpuljen, er alle penge nu fordelt. Der har været 45 ansøgninger, og 27 af ansøgerne har modtaget en bevilling.

Akutpuljens formål er at støtte aktiviteter som er skabt af borgere, foreninger og institutioner. Aktiviteter som alle skaber glæde, omsorg og oplevelser for andre.

Find en liste over de bevilgede aktiviteter findes som PDF herunder.

Hvem kunne søge?:
Borgere, foreninger eller institutioner med base i Syddjurs Kommune eller som ønsker at afvikle en aktivitet i Syddjurs Kommune.

Hvad kunne man søge til?:

• Aktiviteter inden for kultur, fritid og idræt

• Aktiviteter, der foregår i Syddjurs Kommune i perioden 25. januar til 1. maj 2021

• Aktiviteter, der overholder de aktuelle restriktioner for at undgå spredning af covid19

• Aktiviteter, der skaber omsorg, glæde og oplevelser for andre

Se de aktuelle restriktioner her: https://coronasmitte.dk/nationale-tiltag/nationale-tiltag

Puljens størrelse: 250.000 kr.

Afrapportering:

Ved bevillinger over 1.000 kr. indsendes der efter endt arrangement en beskrivelse af det afholdte arrangement/aktivitet samt regnskab og billeder.

Ved bevillinger under 1.000 kr. indsendes billeder og en kort beskrivelse af det afholdte arrangement.

BilagStørrelse
liste over modtagere.pdf67.24 KB