Behandling af stofmisbrug

Vi starter med at tage en snak om dit liv og dit forbrug af stoffer. På den måde finder vi i fællesskab ud af, hvad du har brug for.

Kortlægning

Først og fremmest vil vi være behjælpelige med at kortlægge omfanget af dit stofmisbrug. Hvilke stoffer tager du? Hvor ofte? I hvilke situationer? Hvor længe har du taget stoffer, og hvor meget har du taget?

Målsætning

Efter kortlægningen kan vi se nærmere på, hvad dine målsætninger er i forhold til behandlingen. I denne forbindelse kan vi eksempelvis undersøge, hvordan stofferne har påvirket dit liv og dine omgivelser, da dette kan have stor indflydelse på dine målsætninger. Måske er stofferne kommet til at fylde så meget, at de påvirker din hverdag, din skolegang eller dit arbejde? Måske har dine venner bemærket, at du er mere og mere væk? Uanset hvad vil vi sammen prøve at finde ud af, hvad grundene til stofmisbruget er, og hvad målene med behandlingen skal være.

Medicinsk behandling

Som et led i nogle behandlingsforløb kan der inddrages medicinsk behandling sammen med samtaleforløbene. Medicinen bruges til at stabilisere tilstanden og fungerer som en støtte i resten af behandlingen. Hvis medicin bliver en del af behandlingen, udformes der sammen med vores misbrugsfaglige læge en plan for dette.

Download materiale
Du finder nedenfor en liste over relevant informationsmateriale, herunder aktuelt ydelseskatalog, forløbsskema for behandling af stofmisbrug og den gældende kvalitetsstandard.

Klik på dokumenterne i listen nedenfor, hvis du vil læse nærmere

Opdateret: 09-04-2018 14:07

Kontakt

Feedback