Senhjerneskade Netværket Syddjurs

For dig, der har senhjerneskade inde på livet

Senhjerneskade Netværket Syddjurs drives af hjerneskadekoordinator samt ergoterapeuter og nøglepersoner indenfor vedligeholdende træning- og aktivitetsområdet i Syddjurs Kommune.

Vi samarbejder endvidere med Hjernesagens lokalafdeling.

Netværkets formål er:

• At skabe et netværk for personer i kommunen, der er ramt af senhjerneskade, så som fx blødninger, blodpropper eller traume.
  • At skabe et netværk for de ramtes pårørende.
  • At skabe mulighed for at mødes lokalt med andre i samme situation.
  • At formidle viden om senhjerneskadeområdet, så som fx:
    • Foredrag om livet med hjerneskade.
    • Behandlingsmuligheder.
    • Ny forskning på området.
    • Tilbud og muligheder m.v.

Arrangementerne veksler mellem emner vedr. sygdommen samt
        arrangementer af mere social karakter.

• At nedbryde barriere mellem kommunen og borgerne ved fx. at kunne hjælpe med at skabe kontakt mellem borger og de rette fagpersoner og afdelinger.

Arrangementer

Alle er velkomne til at deltage i netværkets arrangementer. Du kan her på siden se aktuelle arrangementer - Kig i menuen til venstre eller klik på links nedenfor:

Deltagelse
Der opkræves et symbolsk beløb ved deltagelse i arrangementer. Beløbet dækker dækkende udgifter til forplejning samt andre udgifter til det konkrete arrangement.

Opdateret: 01-09-2017 10:18