VÆR I LIVET

ÅBEN FOR TILMELDING: mentalsundhed@syddjurs.dk

 
VÆR I LIVET er et gruppeforløb i naturen, hvor mennesker med symptomer på stress eller lignende udfordringer med den mentale sundhed, kan komme og få støtte og opleve udvikling.
 
Vi ved fra forskningen, at særligt 3 elementer virker, når vi skal afhjælpe belastningssymptomer: at være i naturen, at styrke særlige områder i hjernen samt at styrke vores evne til at indgå i gode fællesskaber. Det er kerne-elementerne i VÆR I LIVET.

VÆR I LIVET er ikke et behandlingstilbud, men et tilbud der skal forebygge at nuværende belastningssymptomer forværres samt reducere nuværende symptomer.

HVEM KAN DELTAGE?

  • Der vil være en individuel samtale inden holdstart, med det formål at sammensætte holdet på en måde, hvor holddynamikken og det forebyggende rationale sikres.
  • Du kan deltage hvis du inden for den seneste måned har oplevet symptomer på stress eller andre belastningsreaktioner, som påvirker dig i din hverdag.
  • Du kan deltage hvis du er tilknyttet arbejdsmarkedet i en eller anden grad, da dette er et forebyggende forløb. Hvis du er sygemeldt, men kan finde vej tilbage på arbejdsmarkedet, er du pr. denne definition også tilknyttet arbejdsmarkedet.
  • Der er tale om et gruppeforløb for borgere +18 år og opefter
  • Tilbuddet er gratis

VARIGHED OG TIDSPUNKTER

Holddeltagerne mødes en gang ugentligt i 12 uger fra kl. 17.00-20.00.

Holdstørrelsen er max. 15 deltagere.

Holdstart

Næste holdstart foråret 2021. Hold øje med datoer her på siden. 

Læs mere om det metodiske grundlag HER.

Ved spørgsmål eller vedr booking til en forsamtale inden holdstart, kontakt mentalsundhed@syddjurs.dk.

 

 

Opdateret: 11-01-2021 08:46

Kontakt