Boligkonference for seniorer og ældre

Vær med til at skabe et fælles afsæt for udviklingen af fremtidens boformer på konference i Kolind+ den 4. april 2022

Invitation - Boligen som ramme om det gode seniorliv

Syddjurs Kommunes Sundheds- og ældreudvalg inviterer til konference med fokus på boliger til borgere på +50 år.

Fremtiden byder på markant flere ældre borgere, som efterspørger boliger, rammer og omgivelser, der kan understøtte det gode seniorliv. Seniorer har forskellige ønsker og behov til boliger, boformer og beliggenhed, som vi ønsker at blive klogere på. Derfor inviterer Syddjurs Kommunes Sundheds- og ældreudvalg til boligkonference med oplæg, inspiration og dialog.

På konferencen får du spændende oplæg om tendenser på boligområdet, og de forskellige behov, generationerne har i denne forbindelse. Efterfølgende er der mulighed for at møde forskellige aktører, der arbejder med fokus på boliger og det gode seniorliv. Vi vil på konferencen gerne i dialog med dig, og høre dine tanker om behov, beliggenhed og rammer, der kan understøtte det gode seniorliv. Konferencen skal danne et fælles afsæt for den fremadrettede udvikling af boformer til målgruppen.

Hvem kan deltage?

Konferencen er åben for såvel borgere som relevante private aktører. Syddjurs Kommunes Byråd, Ældreråd, Handicapråd og Demoråd er ligeledes inviteret.

Praktisk

Konferencen afholdes mandag den 4. april kl. 17.00 – 20.00 i Kolind+, Bugtrupvej 33, Kolind. Inkl. let forplejning. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. Tilmeldingsfristen er den 2. april 2022.

Kl. 17.00: Velkomst
Ved Sundheds- og ældreudvalgsformand Christoffer Pedersen

Kl. 17.10: Oplæg: Senior, bolig og liv
Ved Marianne Levinsen fra Fremforsk, Center for fremtidsforskning