Brancheskift

Vil du arbejde med mennesker og uddanne dig til et fag med jobgaranti?

Har du overvejet et brancheskifte og ønsker du faglig - og personlig udvikling?

Vi mangler uddannet arbejdskraft inden for hele sundhedsområdet. Det kan være som social- og sundhedshjælper eller som social og sundhedsassistent. Gode jobs med mening, kontakt til mennesker og jobgaranti.

Social- og sundhedsuddannelserne er en vekseluddannelse og der er derfor ikke langt fra skolebænken til arbejdslivet. En stor del af uddannelserne foregår som praktik indenfor Sundhed & Omsorgsområdet.

Med en sosu uddannelse får du et spændende arbejde, hvor du gør en forskel for mennesker, der har brug for pleje og omsorg. Med uddannelsen får du mange karrierer muligheder så du f.eks. kan arbejde som vejleder for elever, forflytningsvejleder, IT superbruger, arbejdsmiljørepræsentant, forflytningsvejleder, demensvejleder, mentor mm.

Som Social- og sundhedsassistent har du ligeledes mulighed for at arbejde indenfor mange områder som f.eks. ældreplejen, demensafsnit, træning og aktivitet, psykiatrien, sygehus og hjemmeplejen, i lægepraksis- i socialpsykiatrien, på bosteder-på rehabiliteringsafdelinger.

Brancheskift - få et job med mening og jobgaranti

Har du lyst til at prøve et nyt arbejdsliv med plads til omsorg og gode muligheder for udvikling.

Mød Mia, der har skiftet branche til SoSu

Hør Mias oplevelser med brancheskift. Hun skiftede fra kundeservice til Sosu-elev og er glad for sit valg.

Videreuddannelsesmuligheder

Der er rig mulighed for videreuddannelse indenfor faget og du kan læse videre til: Sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut, jordemoder, radiograf, farmakonom, tandplejer, social¬rådgiver, pædagog, psykomotorisk terapeut, bioanalytiker, ernæring - og sundhed (obs. der kan være behov for supplering ang. fag og niveauer).

Værd at lægge mærke til:
• Dygtige vejledere i praktikforløbet
• Løn under HELE uddannelsen
• Studietid
• Mulighed for praktik i udlandet

Susanne Pallesen Larsen

Uddannelseskoordinator

Borgerservice

Mandag-Tirsdag

08:30 - 15:00

Torsdag

08:30 - 17:00

Fredag

08:30 - 12:00

Lundbergsvej 2 - 8400 Ebeltoft
Del siden