Tidlig SFO

Børn, der er indskrevet til skolestart i august, starter i tidlig SFO på distriktsskolen 1. april samme år.

Det år dit barn skal starte i skole, overgår det fra børnehave til tidlig SFO. Det betyder, at fra 1. april, skal barnet ikke længere bruge sin dag i børnehaven, men i skolens SFO.

Taksten for tidlig SFO på Syddjurs Kommunes folkeskoler er 1.562 kr. pr. måned i 2022.

Betalingen opkræves månedsvis forud. Forfaldsdato er den 1. i måneden og sidste rettidige betalingsdato er den 2. i måneden.
Udmeldelse skal ske via digital pladsanvisning med en måneds varsel til den 1. i måneden.

 

Børn i kommunale børnehaver

Børn, der går i kommunale dagtilbud i Syddjurs Kommune, overføres 1. april automatisk til tidlig SFO på distriktsskolen og 1. august til heltids SFO samme sted.

  • Hvis I ikke ønsker at gøre brug af tidlig SFO, skal I sørge for at udmelde jeres barn af dagtilbud senest den 28.2. med virkning fra 1. april.
  • Hvis I ikke ønsker, at barnet automatisk overføres til heltidsmodul i SFO skal I sørge for at udmelde jeres barn af tidlig SFO senest den 30.6. med virkning fra 1. august.

Udmelding skal ske via digital pladsanvisning med NemID - klik på linket nederst på siden.

Udmeldelse kan kun ske til den 1. i måneden, med en måneds varsel.

Hvis jeres barn er optaget til skolestart på en privatskole, kan I vælge om barnet skal gå i tidlig SFO på privatskolen, hvis privatskolen tilbyder en sådan ordning, eller om barnet skal i tidlig SFO på distriktsskolen.

 

Børn i private børnehaver

Hvis jeres barn går i privat børnehave, skal I selv sørge for at udmelde barnet af børnehaven.

Skal jeres barn indmeldes i tidlig SFO på en folkeskole i Syddjurs Kommune, skal indmeldelse ske via den digitale pladsanvisning. Hvis barnet ønskes tilmeldt tidlig SFO på privatskole, skal I kontakte privatskolen

 

Privatskoler med tidlig SFO 

Syddjurs Kommune giver tilskud til elever i tidlig SFO på privatskoler med 2.295 kr. pr. barn pr. måned i perioden april-juli, i alt 9.180 kr. i 2022 pr. barn for hele perioden. Tilskuddet udbetales direkte til privatskolen.

Privatskolerne fastsætter selv forældrebetalingen for tidlig SFO.

Privatskoler kan som udgangspunkt ikke købe tidlig SFO-pladser i den lokale, kommunale børnehave, da tidlig SFO bl.a. oprettes for at skabe den nødvendige plads til børn, der skal overgå fra dagpleje til børnehave.

Børn og Læring Sekretariat

Mandag-Tirsdag

08:30 - 15:00

Torsdag

08:30 - 17:00

Fredag

08:30 - 12:00

Tingvej 17 - 8543 Hornslet