Erhvervsservice Syddjurs

Erhvervsservice Syddjurs tilbyder gratis og fortrolig vejledning til iværksættere og virksomheder i Syddjurs Kommune

Har du brug for hjælp til at starte egen virksomhed?

Syddjurs Kommune ønsker at fremme en stærk iværksætterkultur i hele kommunen og inden for alle brancher, og vi tilbyder gratis vejledning til alle iværksættere før og efter start af virksomheden.

Vejledningen foregår hos Erhvervsservice Syddjurs, som varetages af Væksthus Midtjylland. Her kan du få generel information om det at starte egen virksomhed samt gøre brug af deres tilbud om iværksætterkurser, inspirationsmøder, netværk og meget mere.

Er du iværksætter eller overvejer du at starte virksomhed?

Syddjurs Kommune er det helt rigtige sted, hvis du har planer om at etablere din egen virksomhed. Vi ønsker at fremme en stærk iværksætterkultur i hele kommunen og inden for alle brancher, og vi tilbyder dig gratis vejledning til alle iværksættere både før og efter start af virksomheden.

Når du har gjort dig indledende overvejelser om din forretningsidé, dine kunder, konkurrenter, og hvor stor en omsætning, du forventer at få i din nye virksomhed, er det en god idé at gå i dialog med en konsulent fra Erhvervsservice Syddjurs, som kan give dig sparring på opstart og drift af din virksomhed. Tilbuddet er helt gratis, uvildigt og fortrolig, og det gælder lige så længe du har behov for det.

Driver du virksomhed?

Hvis du har planer om at udvikle din virksomhed og skabe vækst, så er Erhvervsservice Syddjurs den helt rette sparringspartner for dig og din virksomhed. Konsulenterne hjælper dig uanset om du allerede er en etableret eller nystartet virksomhed.

Du kan få vejledning indenfor alle aspekter af virksomhedsdrift, eksempelvis ansættelse af nye medarbejdere, forretningsudvikling, markedsføring og salg, IT- og E-business, eksport og outsourcing, kapitalfremskaffelse og meget mere. Hvis du har ambitioner om flere medarbejdere, betydelig vækst i omsætningen og afsætning til udlandet, så kan du også få hjælp til at sætte skub i og accelerere din virksomheds udvikling og vækst.

Erhvervsservice Syddjurs