Erhvervskontakt

Erhvervskonsulenterne står til rådighed for dig og din virksomhed.

Vi guider dig i det kommunale system, når du ønsker svar på et spørgsmål, eller hvis du har brug for at komme i dialog med den rette person eller afdeling i kommunen.

Vi hjælper dig med dine spørgsmål om blandt andet

  • Hvordan kommer jeg i dialog med kommunen om et erhvervsprojekt?
  • Hvilke forhold skal jeg være opmærksom på, hvis jeg vil etablere virksomhed på en given adresse?
  • Hvilken hjælp kan jeg få, når jeg vil flytte min virksomhed til Syddjurs Kommune?
  • Hvor kan min virksomhed få hjælp til opstart eller vækst?
  • Hvad sker der med behandlingen af min sag i Syddjurs Kommune?

 

Tilbuddet om lokal erhvervsservice varetages af konsulenter fra Erhvervsservice Syddjurs, som står til din rådighed – uanset om du blot overvejer at starte virksomhed, eller om du allerede er etableret og måske har planer om yderligere vækst.

Er du iværksætter eller overvejer du at starte virksomhed?

Syddjurs Kommune er det helt rigtige sted, hvis du har planer om at etablere din egen virksomhed. Vi ønsker at fremme en stærk iværksætterkultur i hele kommunen og inden for alle brancher, og vi tilbyder dig gratis vejledning til alle iværksættere både før og efter start af virksomheden.

Når du har gjort dig indledende overvejelser om din forretningsidé, dine kunder, konkurrenter, og hvor stor en omsætning, du forventer at få i din nye virksomhed, er det en god idé at gå i dialog med en konsulent fra Erhvervsservice Syddjurs, som kan give dig sparring på opstart og drift af din virksomhed. Tilbuddet er helt gratis, uvildigt og fortrolig, og det gælder lige så længe du har behov for det.

Driver du virksomhed?

Hvis du har planer om at udvikle din virksomhed og skabe vækst, så er Erhvervsservice Syddjurs den helt rette sparringspartner for dig og din virksomhed. Konsulenterne hjælper dig uanset om du allerede er en etableret eller nystartet virksomhed.

Du kan få vejledning indenfor alle aspekter af virksomhedsdrift, eksempelvis ansættelse af nye medarbejdere, forretningsudvikling, markedsføring og salg, IT- og E-business, eksport og outsourcing, kapitalfremskaffelse og meget mere. Hvis du har ambitioner om flere medarbejdere, betydelig vækst i omsætningen og afsætning til udlandet, så kan du også få hjælp til at sætte skub i og accelerere din virksomheds udvikling og vækst.

Ledelsessekretariatet

Mandag-Tirsdag

08:30 - 15:00

Torsdag

08:30 - 17:00

Fredag

08:30 - 12:00

Lundbergsvej 2 - 8400 Ebeltoft