24.11.2022

Carsten Aude bliver ny skoleleder på Kolind Skole

Carsten Aude er 54 år og kommer fra en stilling som skoleleder på Sabro-Korsvejens Skole i Aarhus Kommune.

Carsten Aude tiltræder som ny skoleleder på Kolind Skole fra den 1. januar 2023. Carsten kommer fra en stilling som skoleleder ved Sabro-Korsvejens Skole i Aarhus Kommune, hvor han har været skoleleder siden 2012. Tidligere har han også været skoleleder på Søndre skole i Grenaa fra 2008-2012.

 

Carsten Aude er udpeget af et enigt ansættelsesudvalg. Chef for børn og læring Per Viggo Larsen udtaler om ansættelsen:

 

 - Det er en fornøjelse at kunne præsentere Carsten Aude som ny skoleleder på Kolind Skole. Carsten har stor erfaring som skoleleder, både fra en stor skole i Aarhus og en mindre fra Norddjurs. Kolind Skole står netop foran en række ombygninger, så vi ser ind i en spændende udvikling for skolen, hvor Carsten med sin store ledelseserfaring er et godt match.

 

Carsten er 54 år og er uddannet lærer. Privat er han gift og har tre børn. I sin fritid følger han den engelske fodboldklub Aston Villa og er glad for franske biler. Han udtaler i forbindelse med ansættelsen:

 

 - I mit skifte til Kolind Skole er det nærheden til børnenes dagligdag, der har betydet noget. Jeg kommer fra en forholdsvis stor skole i en stor organisation. Jeg ser frem til at være en skoleleder, der hver dag kan praktisere mere nærvær og komme tættere på elever, forældre og medarbejdere, så vi alle i fællesskab får den bedste skoledag - hver dag.

 

Carsten Aude afløser Lene Kirkegaard på posten, der er blevet skoleleder på en skole i Favrskov Kommune.