14.09.2023

Frivillig fredag den 29. september i Kolind+

Arbejder du i en genbrugsbutik, samler du ensomme til fællesspisning, eller er du træner eller instruktør i en forening? Så er du én af de mange frivillige i Syddjurs, som fortjener at blive hyldet ..

Kom til Frivillig Fredag den 29. september i Kolind+, Bugtrupvej 33. 

 

Arbejder du i en genbrugsbutik, samler du ensomme til fællesspisning, eller er du træner eller instruktør i en forening? Så er du én af de mange frivillige i Syddjurs, som fortjener at blive hyldet!

 

Derfor inviterer Frivilligrådet dig og alle andre frivillige til fælles hyldest og faglige indslag fredag den 29. september 2023 kl. 18-22 i Kolind+.

 

På Frivillig Fredag i Syddjurs Kommune fejrer vi frivilligheden og alle de fantastiske frivillige, som gør et kæmpe arbejde hver dag for deres sag, deres medlemmer og deres lokalområde. Med Frivillig Fredag sætter vi fokus på de frivillige muligheder og skaber nye anledninger til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber.

 

Aftenen byder på fællesspisning ved Madspildspensionatet og festlig dansemusik ved Trio Laursen og Beck, som blandt andet spiller numre af Eric Clapton, Johnny Madsen, Kim Larsen og Bruce Springsteen.

 

Scenen bliver også brugt til, at tre frivillige fortæller om deres hjælp til socialt og fysisk udsatte borgere i Syddjurs, og hvordan de i den forbindelse har anvendt tilskud fra Syddjurs Kommunes § 18 pulje. De tre frivillige er Michael Møller Jensen fra KropAmok, Søster Ibsen fra TRIF 60+ samt Jørgen Bang fra Dansk Blindesamfund Kronjylland.

 

Tre nominerede til Frivilligprisen

Aftenens højdepunkt er overrækkelse af Frivilligprisen på 5.000 kr. og ikke mindst æren og anerkendelsen. Prisen gives til en enkeltperson eller gruppe, der har ydet en social indsats i Syddjurs Kommune, som har skabt opmærksomhed om det frivillige arbejde og fremmet det frivillige, sociale engagement.

 

De tre nominerede til Frivilligprisen 2023 er:

 

  • Frivilliggruppen på Hospice Djursland og Strandbakkehuset
  • Karin Jensen fra Alzheimerforeningen Østjylland, Demenscaféens Venner og Demensselskabet Østjylland
  • Michael Møller Jensen fra KropAmok

Den heldige vinder afsløres af Heine Skovbak Iversen, Formand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget.

 

Udvalgsformanden ser frem til hyldesten af frivilligheden i Syddjurs Kommune. Han siger: 

 

"Hver dag året rundt skaber alle vores frivillige glæde og oplevelser for små og store borgere. Frivillig Fredag er dagen, hvor de frivillige er i centrum og skal forkæles med fest og faglig inspiration. Syddjurs er kendt for en kultur, hvor vi løfter i flok, så alle borgere kan leve det gode liv - også takket være den seje og varme indsats fra alle vores frivillige."

 

Frivillig Fredag foregår den 29. september kl. 18-22 i Kolind+. Der er tilmelding senest mandag den 25. september 2023 kl. 15.00 ved deltagelse i fællesspisning.

 

Kommer man efter middagen, er der sidste frist for tilmelding fredag den 29. september 2023 kl. 12.00.

 

Tilmelding på www.go-syddjurs.dk