20.01.2023

Jordbærmarken i Hornslet skrider frem

Den nye daginstitution, som skal være med til at rumme det stigende antal børn i vækstbyen Hornslet, begynder nu virkelig at tage form. Som en del af forberedelserne søges nu personale, som vil vær ..

Den kommende daginstitution Jordbærmarken på Rodskovvej i Hornslet vokser støt frem i disse måneder.

 

Jordbærmarken forventes åbnet omkring maj måned 2023 og vil have plads til 100 børnehavebørn og 30 vuggestuebørn. Den pædagogiske vision tager udgangspunkt i arbejdet med, hvordan udeliv i særlig grad kan indgå i det pædagogiske arbejde og dermed også bevidsthed om naturen i mødet med dyr, blomster og planter og hvordan vi passer på miljøet.

 

Desuden vil den pædagogiske tilgang NPRP (neuropsykologisk relationel pædagogik) danne rammen for dagligdagen ud fra den forståelse, at mennesket udvikler sig gennem de relationer, det indgår i, hvor den følelsesmæssige forbundethed, der opstår i samspillet, har betydning for menneskets trivsel og udviklingsmuligheder.

 

For nylig blev Dorte Bygballe Lindebæk ansat som ny leder af institutionen. Hun kommer fra en stilling som leder ved en privatinstitution under en privatskole. Hun har en bred ledererfaring hovedsagelig fra Randers Kommune, hvor hun har ledet flere afdelinger.

 

Som et led i forberedelsen er der opslået flere stilinger. Blandt andet efterlyser man pædagisk og administrativt personale samt en kostfaglig ansvarlig, der skal varetage driften af husets køkken og sikre en sund og alsidig frokost til børnene i Jordbærmarken. 
 

Dorte Bygballe Lindebæk siger: "Vi nærmer os åbningen af huset og glæder os til at komme godt igang. Der arbejdes intenst på at blive klar, og som en del af forberedelserne leder vi efter dygtige medarbejdere, som vil være med fra starten til at lægge gode trædesten ud på vejen mod at skabe en skøn hverdag for byens børn i "Jordbærmarken". 

 

Stillingerne kan ses og søges via syddjurs.dk/job.

 

De første børn forventes at kunne starte i institutionen til maj 2023. Hurtigst muligt efter åbningen vil der blive oprettet en forældrebestyrelse til den nye institution.