23.06.2022

Syddjurs inviterer medarbejdere til fejring af fællesskab

Syddjurs Kommune inviterer alle medarbejdere til koncert med Steffen Brandt på Fuglsøcentret i Knebel for at markere de ansattes fællesskab og engagement under corona-tiden.

Syddjurs Kommune ønsker at fejre og markere fællesskabet og engagementet hos alle sine medarbejdere, der har været med til at bringe Syddjurs Kommune godt gennem Covid-19 pandemien i 2020 og 2021.

 

Fejringen sker ved en fælles kulturoplevelse for alle medarbejdere i kommunen mandag den 5. og tirsdag den 6. september 2022 om aftenen på Fuglsøcentret. Her vil musikeren Steffen Brandt fra TV2 spille nogle af sine mange hits, og Byrådsmedlemmer vil være med til at  servere mad og drikkevarer for medarbejderne. 

 

Økonomiudvalget, som er personaleudvalg, er initiativtager til fejringen og behandlede sagen på sit møde den 17. maj 2022. Det samlede Byråd er endvidere orienteret om september-arrangementerne. 

 

Michael Stegger Jensen, Borgmester og formand for Økonomiudvalget, siger:

 

"Vi ønsker at skabe nogle gode, festlige rammer for, at medarbejderne kan mødes og hygge sig på tværs af afdelinger, fagligheder og geografi. Vores ansatte fortjener en særlig oplevelse, for de leverer en flot indsats hver eneste dag og ikke mindst i tiden under Covid-19, hvor der blev udvist stor fleksibilitet, iderigdom og engagement". 

 

Der er torsdag den 23. juni udsendt invitationer til kommunens afdelinger, ligesom der udsendes sms'er og arbejdspladserne får tilsendt plakat pr. mail til print og ophængning lokalt. Ansatte kan desuden kontakte deres nærmeste leder for mere info.

 

Der kan deltage op til 900 gæster pr. aften, hvilket ialt er 1.800 personer fordelt på de to arrangementer. Hvis der viser sig at være så stor interesse, at der er behov for en tredje aften på Fuglsøcentret, tages der stilling til det. 

 

Hvis alle 1.800 pladser besættes, vil udgiften lyde på godt 800.000 kr. Dette er inklusiv koncert og forplejning. Finansieringen forventes at kunne afholdes indenfor de bevillinger, der allerede er afsat i budgettet og vil blive anvist i forbindelse med den anden budgetopfølgning, der forelægges til politisk behandling i september 2022. 

 

Del siden