13.01.2023

Syddjurs Kommune inviterer erhvervslivet til nytårskur

Fredag den 20. januar i Kolind+ kan det lokale erhvervsliv se frem til den årlige nytårskur. Arrangementet starter med morgenmad kl. 07.15.

Fredag den 20. januar 2023 kl. 07.15 slår Syddjurs Kommune dørene op for det lokale erhvervsliv og samarbejdspartnere til årets nytårskur. Arrangementet, som slutter kl. 09.30, finder sted i Multisalen i Kolind+ på Bugtrupvej 33.

 

Det er nødvendigt af hensyn til forplejningen at tilmelde sig, hvilket skal ske senest mandag den 16. januar på mail til erhverv@syddjurs.dk. 

 

Pressen er meget velkommen. Ønsker pressen at dække nytårskuren, må I meget gerne melde jeres ankomst (se kontaktinfo nederst).

 

Til nytårskuren kan deltagerne glæde sig til inspirerende indlæg om, hvad der fylder aktuelt på erhvervsområdet i Syddjurs netop nu, ligesom der bliver lejlighed til et tilbageblik på året, der netop er gået.

 

Borgmester Michael Stegger Jensen og Kasper Kolstrup Møller, formand for Erhvervs-og planudvalget, er blandt oplægsholderne.

 

I programmet er særligt fokus på den nye, tværgående erhvervsenhed, som fra årsskiftet har samarbejdet tæt om virksomhedernes behov. Erhvervsenheden består af cirka 10 medarbejdere fra forskellige afdelinger i Syddjurs Kommunes administration, både udviklings- og myndighedsopgaver. Alle arbejder de med indsatser, der kredser om erhvervslivets behov på forskellig vis.

 

Enheden arbejder pt. på rådhuset i Ebeltoft og rykker ud på en fælles, endnu ikke udpeget lokation i løbet af foråret 2023.

 

Læs mere på www.syddjurs.dk/erhverv.