Vaccination for COVID-19

Du kan få hjælp til kørsel og booking af vaccination, hvis du har behov for det.

Sundhedsstyrelsen fremrykker 3. stik

Sundhedsstyrelsen har besluttet at fremrykke det 3. stik for alle over 18 år, så de kan få vaccinen 4½ måned efter 2. stik. Du behøver ikke vente på invitation i e-Boks.

Booking af vaccination

Der er vaccinationscentre placeret i Hornslet og Grenå. Det er også muligt at blive vaccineret ved praktiserende læger og ved private vaccinationscentre.

Når du indstilles til revaccination, vil du få tilsendt et brev via digital post fra Statens Serum Institut. Her er det beskrevet, hvordan man booker sig ind til revaccination.

Hvis du ikke har nem-id kan du anvende et vaccinationssted uden tidsbestilling, eller kontakte Region Midtjylland for hjælp.

Hvis du har brug for hjælp til transport og ikke kan få hjælp fra sit netværk eller benytte flextaxi eller handicapkørsel, kan du også kontakte borgerservice i kommunen. Kommunen vil overtage booking af vaccinationstid og bevillige kørsel til nærmeste vaccinations center i Hornslet eller i Grenå.

Hvis du ikke er i stand til at komme ud af dit hjem og blive vaccineret i et vaccinationscenter kan du indstilles til hjemmevaccination. Kontakt i så tilfælde borgerservice.

Vær opmærksom på at du også kan få hjælp til booking og ledsagelse ved Røde Kors - se link til et godt stik herunder.

Borgerservice

Mandag-Tirsdag

08:30 - 15:00

Torsdag

08:30 - 17:00

Fredag

08:30 - 12:00

Lundbergsvej 2 - 8400 Ebeltoft

Mandag-Tirsdag

10:00 - 15:00

Torsdag

10:00 - 17:00

Fredag

10:00 - 12:00