Bygge- og skiltetilladelser

Forventet sagsbehandlingstid:

Der skal forventes 12 ugers sagsbehandlingstid og 6 ugers svarfrist på forespørgsler.
Opdateret d. 15.juni 2020 

Book et møde med en byggesagsbehandler
Byggesagsbehandlerne er nu tilbage på Rådhuset i Ebeltoft. Vi ved, at et fysisk møde om en kommende eller igangværende byggesag kan være en god idé. Derfor er vi i denne Covid-19 tid begyndt, at åbne op for tidsbestilte møder.

Du kan bestille tid med en af vores byggesagsbehandlere via mail byggeri@syddjurs.dk eller ringe til vores borgerservice og blive stillet om til byggesagsafdelingen.

Med et tidsbestilt møde undgår du ventetid og en mulig forgæves tur til rådhuset, da du med din tid kan være sikker på at komme til at tale med en byggesagsbehandler, når du kommer.

Faktisk kan du helt undgå køreturen ind til rådhuset. Du skal blot booke et telefonmøde. Så ringer vi dig op på det tidspunkt, du har booket.

Hvis det er mere bekvemt for dig, kan du naturligvis stadig ringe til os i telefontiden uden forudgående tidsbestilling og tale med en byggesagsbehandler.

Tider hvor der kan bookes et møde:
Mandag og tirsdag: 8.30 – 14.00
Onsdag – Lukket for henvendelser
Torsdag: 8.30-16.00
Fredag: 8.30 – 11.00

Vi afsætter som udgangspunkt 1 time til mødet.

Tidsbestilling sker via mailen byggeri@syddjurs.dk eller via Kommunens borgerservice på tlf. 8753 5000

Når du har booket et møde med en byggesagsbehandler, skal du ikke trække nummer, når du møder op på rådhuset. Du skal blot tage plads i venteområdet, så kommer byggesagsbehandleren og henter dig.

Hvis du kommer til rådhuset for at tale med en byggesagsbehandler uden en tid i hånden, er vi klar til at hjælpe dig med at booke en tid. Du kan dog ikke forvente, at mødet kan blive afholdt samme dag.

Hvis du har spørgsmål til tidsbestilling, så kontakt Byggeri via Kommunens borgerservice på tlf. 87535000

 

Opdateret: 15-06-2020 09:55

Kontakt