Formular til buskørsel til natur- og kulturoplevelser for skoler og institutioner

(OBS: Kan kun ansøges af private og kommunale skoler og institutioner)

 

Om puljen

Syddjurs Kommune har afsat budget til at private og kommunale institutioner og skoler kan anvises gratis buskørsel til natur- og kulturoplevelser der har et klart læringsmål. 

Af det samlede afsatte budget til buskørsel, fordeles 10 % mellem institutionerne efter antal børn og 90 % mellem skolerne efter elevtal. I januar udsendes en oversigt over antal tildelte busser pr. institution og skole for det pågældende år.  

Ansøgningsprocedure

  • For at få anvist de tildelte busture, skal skolen eller institutionen udfylde nedenstående formular. Der skal udfyldes et ansøgningsskema for hver enkelt bustur. 
  • Der kan ansøges om bustransport til distancer på over 5 km med afgang tidligst kl. 8.15, og senest afhentning kl. 13.00 (da bussen kører skolebus morgen og eftermiddag).
  • Busture skal senest ansøges den 1. i måneden forud for den måned hvor man skal bruge bussen. Eksempel: Hvis man ønsker at søge om buskørsel til den 17. maj, skal der senest ansøges den 1. april. Der bevilges ikke buskørsel bagudrettet.
  • Når ansøgningsskemaet afsendes, modtager I en kvittering for at vi har modtaget jeres ansøgning.

Ansøgningerne behandles i Kultursekretariatet i samarbejde med Børn og Læring og Mobilitet. Ansøgningen behandles primo i næstkommende måned, hvorefter I vil modtage svar.

Eventuelle spørgsmål kan henvendes til kørselskoordinator, Klaus Dannemarre (klds@syddjurs.dk)

Kontaktinformationer

Praktiske informationer

Andet

Opdateret: 25-02-2020 12:31