Har du set de nye kostråd?

Fødevarestyrelsen har offentliggjort 7 nye kostråd, som skal gøre os danskerne sundere, og samtidig give klimaet en håndsrækning. Kort fortalt: spis varieret, flere bønne/linsebøffer, mere fuldkorn, flere farverige grøntsager og færre røde bøffer – gå efter nøglehulsmærket, find kondiskoene frem og skål i vand!

Læs mere om alle kostrådene på altomkost.dk

De 7 kostråd ligger godt i tråd med Syddjurs Kommunes Mad- og måltidspolitik, som også har fokus på bæredygtighed – både miljømæssigt og socialt.

Vi tilbyder inspiration og vejledning

Gå på opdagelse i vores portal Min Måltidshåndbog ,som er et digitalt opslagsværk til sund og velsmagende mad og indbydende måltider.

Har du spørgsmål til de nye officielle kostråd er du velkommen til at kontakte Klinisk diætist, Eivor Hog Laursen, eiho@syddjurs.dk, 2137 9730.

Video - se video om kostrådene her

Kostråd

Opdateret: 03-02-2021 12:54
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.