50 borgere har sat sig i førersædet for et kulturhus i Hornslet

Ideudveksling Hornslet

Onsdag den 30. juni mødte 50 borgere fra Hornslet op til fire timers idéudveksling om deres ønsker og drømme for fremtidens kulturhus i Hornslet.

Ved idéudvekslingen den 30. juni kom deltagerne med deres input til profilen for tre steder, som har været i spil til kulturhusaktiviteter. Efter sommerferien beslutter Udvalget for plan, udvikling og kultur rammerne for det videre arbejde med kulturhuset, og hvad visionen for stedet skal være.

Unge, kunstnere og erhvervslivet skal også på banen

På mødet i onsdags var der ikke så mange unge, kunstnere eller repræsentanter fra erhvervslivet. Derfor inviteres de i efteråret til møder om deres drømme og ønsker for et kulturhus. I foråret 2022 konkretiseres de mange ønsker, idet repræsentanter for alle centrale interessenter inviteres til at arbejde videre med processen. Her skal de bidrage med konkrete beskrivelser af kulturhusets funktioner og målgrupper.

I mellemtiden - og hele tiden - skal aktiviteter gerne pible frem. Lige nu bygger en gruppe en midlertidig kulturscene på Kulturgrunden ved siden af Kom-Bi. Den er åben for alle!

Onsdagens idéudvikling var arrangeret af Team Kulturgrunden, som består af Hornslet Distriktsråd, Kom-Bi, Hornslet Handel, Hornslet Hallen, frivillige samt Syddjurs Kommune.

> Se video fra mødet, hvor Sander Pedersen fortæller om sin gruppes ideer.

Opdateret: 05-07-2021 13:08
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Kontakt