Akut pulje til reparationer i idrætshallerne

Syddjurs Kommune fordeler en ny akut pulje til håndværksarbejde i de selvejende haller, der står tomme under nedlukningen af idrætslivet. Halinspektørerne er glade for håndsrækningen.

Corona-krisen har holdt den indendørsidræt lukket siden midten af marts, men nu kan håndværkerne rykke ind og gøre hallerne klar til en ny sæson. Udvalget for plan, udvikling og kultur, besluttede på deres møde den 15. april at prioritere 200.000 kr. til håndværkerydelser i de tomme selvejende haller. Fem haller ansøgte puljen, og midlerne blev fordelt til de fem ansøgere.

"Med puljen til håndværksarbejde kan hallerne få noget konstruktivt ud af krisen, og det er jeg glad for, at vi kunne bidrage til" siger formand for Udvalget for plan, udvikling og kultur Riber Hog Anthonsen.

Ernst Rahbek, der er halinspektør i Ådalshallen i Skørring er godt tilfreds med den nyoprettede pulje, der gav tilskud til at maling af vægge, spær og lofter i både cafeteriaet og mødelokalet.

"Hallen står tom, så derfor har det været muligt at flytte inventar og møbler fra de øvrige lokaler derind. Det har lettet malerarbejdet betydeligt, og det ville ikke på samme måde være muligt under normale forhold" siger Ernst Rahbek.

Fase 3 af genåbningen kan Indendørs idræts- og foreningsliv genoptages med nye retningslinjer fra d. 8. juni.

Fordeling af tilskud til håndværkerydelser

Ådalshallen: Maling af vægge, spær og lofter (24.750 kr.)

Rønde Idrætscenter: Reparation af skader på ydervæg (10.000 kr.) og udskiftning af tagpap på omklædningsrum (25.000 kr.)

Midtdjurshallen: Udskiftning af fire dobbelte branddøre (60.000 kr.)

Hornslet Hallen: Udskiftnings af vinduespartier i mødelokale og kontor (55.000 kr.)

Mørke Idrætscenter. Renovering af halgulv, herunder afslibning, lakering og opstregning (55.000 kr.)

Opdateret: 19-05-2020 08:16
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Kontakt