Bestyrelsesformand for Karpenhøj Naturcenter trækker sig

Formand for Karpenhøj Naturcenters bestyrelse Niels Kanstrup har valgt at trække sig. Borgmester Ole Bollesen takker for samarbejdet og udpegning af en ny formand vil indgå i en kommende byrådssag om kommunens udpegning af bestyrelsesmedlemmer.

Karpenhøj Naturcenter er en selvejende institution stiftet af Syddjurs Kommune i samarbejde med DGI. I fondens bestyrelse er der syv medlemmer, hvoraf tre er udpeget af Syddjurs Kommune, herunder bestyrelsens formand.

Den nuværende formand for bestyrelsen Niels Kanstrup har valgt at trække sig som formand.

Borgmester Ole Bollesen udtaler:

- Jeg er naturligvis ked af, at Niels Kanstrup har valgt at trække sig. Han har gjort et stort stykke arbejde for at fremme Karpenhøjs formidling af natur og friluftsliv. På byrådets vegne vil jeg gerne takke ham for hans indsats. I byrådet vil vi naturligvis fortsat arbejde for, at sikre en fortsat god drift af naturcenteret. På det kommende byrådsmøde forventer vi at kunne præsentere et forslag til en ny formand, samtidig med at vores to andre bestyrelsesmedlemmer søges genudpeget.

 Indtil en ny formand er udpeget er næstformand Lars Sloth fungerende formand.

Opdateret: 07-03-2019 09:00
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.

Kontakt

Feedback