Bogposer giver læseglade borgere nyt læsestof under coronanedlukningen

Biblioteksposer To Go

Syddjurs Bibliotek har siden nytår leveret bøger til sine brugere gennem tilbuddet Biblioteksposer To Go, og det har været en stor succes.

Coronanedlukningen har på godt og ondt givet folk mere tid hjemme, og det kan derfor være oplagt at kaste sig over en roman, en spændende krimi eller måske nogle interessante opskrifter. Og det er der en del, som har gjort. Siden nytår har Syddjurs Bibliotek pakket omkring 800 Biblioteksposer To Go til sine brugere. Derudover er der blevet pakket over 900 poser med reserverede bøger, og der er fortsat stor efterspørgsel på mange af de mest populære romaner.

"Vi savner vores brugere i denne tid, hvor vi ikke kan holde bibliotekerne åbent som normalt. Derfor er vi glade for det her tilbud, som tilgodeser den manglede adgang til bibliotekerne. Det er dejligt at se hvor mange, der har brugt Biblioteksposer To Go, for det betyder forhåbentligt, at vores brugere også savner os," fortæller souschef, Inge Birkeholm.

Biblioteksposer To Go er færdigpakkede poser med de bøger, som du gerne vil låne, eller med forslag til læsestof inden for et bestemt emne, som kan hentes ved kommunens biblioteker. Når du henter posen, er den allerede registreret som udlånt i dit navn. På den måde kan bibliotekets brugere fortsat nyde godt af de mange bøger, der står på hylderne, på en coronavenlig måde. Når bøgerne er læst, afleveres posen blot tilbage, og så sørger biblioteket for resten.

"I Syddjurs Kommune har vi et moderne bibliotek, som hele tiden arbejder med at udvikle forskellige services, som kommer borgerne til gode. Det er vigtigt, at vi i disse særlige tider gør ekstra meget for at holde samfundet i gang, og Biblioteksposer To Go er et godt eksempel på, at man gennem nytænkning stadig kan drage nytte af nogle af de services, som kommunen tilbyder," fortæller formand for udvalget for plan, udvikling og kultur, Riber Hog Anthonsen.

Følg Syddjurs Bibliotek på de sociale medier, hvis du vil være på forkant med bibliotekets tilbud. Du kan også læse de seneste nyheder på www.syddjursbibliotek.dk

Bestilt din egen Bibliotekspose To Go!

Om biblioteksposen skal være fyldt med krimier eller kogebøger eller begge dele er helt op til dig.

Du kan ønske dig en pose med bøger indenfor specifikke genrer og emner, eller vælge noget der minder om din yndlingsforfatter og lade dig overraske. Du kan også ønske dig bestemte bøger, og du får dem med hvis de ikke er udlånt til andre. Uanset hvad du ønsker, så lægges der vægt på at sammensætte et udvalg der giver stor læseglæde. Bestiller du til børn skal du huske at angive alder, så kan vi nemmere finde det rigtige til dine børn. Det er selvfølgelig også muligt at få lydbøger, musik, film og bøger med stor skrift. Skriv blot dine ønsker i kommentarfeltet.

Læs mere på www.syddjurs.dk/to-go hvor du også finder bestillingsformularen og bibliotekernes åbningstider.

Opdateret: 13-02-2021 15:15
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Kontakt