Borgermøder om lokalplaner bliver digitale

På baggrund af den seneste udvikling af Covid19-situationen i Syddjurs vil de planlagte offentlige møder om følgende planforslag, blive afviklet som digitale møder.

Forslag til Lokalplan nr. 426 med fokus på udvikling og bevaring af Egil Fischers ferieby ved Femmøller og tillæg nr. 21 til Syddjurs Kommuneplan 2016.

Der afholdes digitalt offentligt lørdag, den 10. oktober 2020 kl. 10.00. Du kan finde information om deltagelse i mødet her:

https://www.syddjurs.dk/hoeringer/offentlig-bekendtgoerelse-af-forslag-til-lokalplan-nr-426-med-fokus-paa-udvikling-og

 

Forslag til Lokalplan nr. 425 for område til erhvervsformål ved Møllebakken i Knebel

Der afholdes digitalt offentligt mandag, den 19. oktober 2020 kl. 17.00. Du kan finde information om deltagelse i mødet her:

https://www.syddjurs.dk/hoeringer/offentlig-bekendtgoerelse-af-forslag-til-lokalplan-nr-425-omraade-til-erhvervsformaal-ved

Opdateret: 06-10-2020 12:25
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Kontakt