Døgnpleje-, aflastnings- og kontaktfamilier søges

 

Syddjurs kommune søger døgnpleje-, aflastnings- og kontaktfamilier. Kunne dette være noget for jer, eller er I nysgerrige for at høre hvad det indebærer og er I bosiddende i Syddjurs Kommune, så kom til informationsmøde.

 

Informationsmøde

Rådhuset i Hornslet, Tingvej 17. 8543 Hornslet.

Tirsdag d. 6. juni kl. 16.30-19.00

Under mødet vil du/I møde en plejemor, anbringelseskonsulenterne samt afdelingslederen for familieafdelingen og der vil være tid til spørgsmål.

Livet som plejefamilie er både givende og udfordrende, det kan være en stor glæde at hjælpe et barn med særlige behov. Som plejefamilie kan I bruge jeres menneskelige og personlige kvalifikationer til at løfte et fremmed barn. Som plejefamilie er man ikke alene, Syddjurs Kommune tilbyder løbende lovpligtig efteruddannelse og supervision/vejledning, så man er klædt på til at varetage opgaven.

Godkendelse forudsætter deltagelse i grundkursus

Syddjurs Kommune er forpligtet til at rekruttere nye pleje- / aflastningsfamilier løbende. For at blive pleje-/aflastningsfamilie skal man godkendes af Socialtilsyn Midt. Godkendelsen forudsætter at I gennemfører et grundkursus.

Plejefamilier modtager vederlag
Plejefamilier er kontraktansatte, og modtager således vederlag som honorering for deres arbejdet og dækning af omkostninger (kost, logi, daglige fornødenhed) efter KL´s retningslinjer.

Tilmelding senest torsdag d. 1. juni på mail; hato@syddjurs.dk

 

Opdateret: 05-05-2017 10:08
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.

Kontakt

Feedback