Ebeltoft skal udvikles sammen med borgerne

Ebeltoft er en populær feriedestination, men nu skal der også fokus på at udvikle rammerne for hverdagslivet i byen. Dette skal ske i tæt samarbejde med byens borgere. 

Sammen med borgere og andre aktører i Ebeltoft udarbejdede Realdania i 2016 en analyse af byen. Analysen pegede på, at der med fordel kunne skabes større sammenhæng mellem by og havn. Ud fra dette opstod Vision- og Udviklingsstrategien for Ebeltoft By og Havn, som Byrådet vedtog i 2016. Kommunen har siden arbejdet for at sikre sammenhæng i byudviklingen - blandt andet ved at opkøbe grunde på havnen og andre strategiske steder. Senest er der ansat en projektleder med særligt fokus på at inddrage byens aktører i udviklingsarbejdet.

Formand for udvalget Plan, udvikling og kultur Riber Hog Anthonsen udtaler:

Ebeltoft er kendt af mange, som en populær feriedestination, men byen kan og er meget mere end det. Og når det gælder det levede liv i byen, så findes der jo ikke bedre eksperter end dem, der rent faktisk bor og lever i Ebeltoft. Derfor vil vi gerne invitere alle byens borgere med ind i arbejdet. Vi starter det op med et stort kick-off møde d. 3. juni og håber selvfølgelig på at rigtig mange er interesseret i at deltage. 

Første møde ud af mange

Kick-off mødet den 3. juni er planlag i tæt samarbejde med Ebeltoft Distriktsråd og bliver første møde af mange. Ideen er, at skabe et forum, hvor man netværker, ideudvikler og driver projekter. For at få borgernes ideer i spil er der blandt andet planlagt en række dialogmøder, borgermøder og en årlig borgermesse.

 

Kontaktinformation

Formand for udvalget Plan, udvikling og kultur

Riber Hog Anthonsen (V)

Tlf. 20 20 87 49

riha@syddjurs.dk

 

Fakta:

  • Tid og sted for Kick-off mødet: Mandag den 3. juni kl. 16:00 – 19:30, Den Store Aula på Toftevangsskolen, Østerallé 18 i Ebeltoft.
  • Tilmelding senest mandag den 27. maj 2019 til: Karin Linneberg Bæk på e-mail: kalb@syddjurs.dk eller på tlf. 2018 2629
    eller kig forbi Det Gamle Posthus, åbningstid tirsdag kl. 10 – 12.  
  • Kick-off mødet annonceres også i Ebeltoft Folketidende og Adresseavisen
  • Læs mere om Ebeltoft i udvikling på: https://www.syddjurs.dk/Ebeltoftiudvikling
  • Projektleder Karin Linneberg Bæk, kalb@syddjurs.dk, Tel. 20 18 26 29
  • Åbent kontor hver tirsdag kl. 10-12 på Det Gamle Posthus, S.A. Jensens Vej 1, 8400 Ebeltoft, alle er velkomne til at kigge forbi.
     

Foto: Ebeltoft by, Overgade

 

Opdateret: 15-05-2019 10:34
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.

Kontakt