Lokale aktører og Syddjurs Kommune inviterer til workshop om nyt kulturhus i Hornslet

Kulturhus

Hornslet Distriktsråd, Komb-Bi, Hornslet Handel, Hornslet Hallen og Syddjurs Kommune samarbejder om visionen for et nyt kulturelt samlingssted i Hornslet. Byen vokser og der skal være mere plads til kultur og samtale. Borgerne i Hornslet skal være med til at lægge fundamentet for det nye hus. En af grundstenene bliver lagt, når Syddjurs Kommune sammen med lokale aktører inviterer til gåtur og workshop onsdag den 30. juni.

Hvad vil få dig, dine venner og din familie til at bruge Hornslets kommende kulturhus? Hvilken rolle skal kulturhuset spille i Hornslet, og hvad skal det være kendt for?

Det bliver nogle af spørgsmålene, som borgene i Hornslet inviteres til at svare på, når Syddjurs Kommune sammen med Hornslet Distriktsråd og KOM-BIs bestyrelse inviterer til workshop med let forplejning onsdag den 30. juni kl. 16-20.

Workshoppen indledes med en gåtur med tre stop, hvor hvert sted kan give deltagerne inspiration til, hvad kulturhuset skal rumme og stå for. Mødested og første stop er Hornslet Hallen, hvorefter turen går omkring Kulturgrunden ved siden af KOM-BI og slutter på Tingvej 34, hvor Hornslet Bokseklub lægger lokaler til resten af workshoppen.

Formand for Udvalget for plan, udvikling og kultur Riber Hog Anthonsen udtaler:

 - Hornslets behov for et kulturhus trænger sig stadig mere på - folk i byen er jo aktive inden for musik, teater, dans og foredrag, og der skal være plads til endnu mere aktivitet. Kulturhuset kan også være samlingspunkt for de mange nye tilflyttere, som gerne vil slå rod gennem samtalen, måltidet og kunstneriske oplevelser. Jeg vil også gerne opfordre byens unge til at komme på banen, så kulturhuset bliver et sted for alle aldre.

Workshoppen er blot én af flere involverende aktiviteter, hvor borgerne kan være med til at præge fremtidens kulturhus i Hornslet. Der er også mulighed for at komme med idéer - eller være frivillig - i forbindelse med de aktiviteter, som hen over året foregår på Kulturgrunden. Program lægges løbende frem på Facebook: Kulturgrunden Hornslet.

Til efteråret vil Udvalget for plan, udvikling og kultur behandle visionen for kulturhuset, samt hvor det skal ligge.

Program

Kl. 16.00: Inspirations-gå-cykeltur på 1 km. med start fra Hornslet Hallens hovedindgang, Stadionvej 4
Kl. 17.00: Workshop samt let forplejning i Hornslet Bokseklubs lokaler, Tingvej 34
Kl. 20.00: Farvel og tak for i aften

Tilmelding senest fredag den 25. juni hos:

Civilsamfundskonsulent Birgitte Damgaard på bida@syddjurs.dk eller telefon: 2166 5053.

Opdateret: 15-06-2021 09:18
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Kontakt