Lotte Kofod Ludvigsen bliver ny leder af Kultursekretariatet

Lotte Kofod Ludvigsen

Syddjurs Kommune har ansat Lotte Kofod Ludvigsen som ny leder af Kultursekretariatet under Kultur og Borger.

Lotte Kofod Ludvigsen kommer fra en ansættelse på Teatret Svalegangen, hvor hun er projektleder på teatrets store flerårige projekt om bæredygtighed. Tidligere har hun blandt andet været ansat på dansescenen Bora Bora, og har derfor erfaring med gennemførelsen af store kulturprojekter som f.eks. dans i landsbyer.

Derudover har hun været ansat i Kultur og Fritid i Silkeborg Kommune og i Borgmesterens Afdeling i Aarhus Kommune.

Lotte Kofod Ludvigsen er cand. mag i dramaturgi og journalistik og i færd med færdiggøre en international lederuddannelse for "emerging leaders", finansieret af Statens Kunstfond.

Hun er 43 år, bor i Aarhus, gift og har to børn.

"Lotte er en meget talentfuld person, der kombinerer begejstring og engagement med ydmyghed og respekt. Vi er derfor overbeviste om, at hun er den rette leder af et sekretariat, der har mange forskellige arbejdsopgaver og samarbejdspartnere," siger Ole Wolf, chef for Kultur og Borger.

Lotte Kofod Ludvigsen starter som leder af Kultursekretariatet den 15. august.

Opdateret: 02-07-2019 12:00
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Kontakt