Midlertidig organisering frem mod ansættelse af ny kommunaldirektør

For at sikre at en fortsat stabil drift af kommunen foretages en række midlertidige ændringer af kommunens organisering.

 • Direktør Poul Møller er konstitueret kommunaldirektør, og han er referencedirektør for Kultur og Borger, Teknik og Miljø og Ledelsessekretariatet.
   
 • Direktør Jørgen Andersen overtager referencen til området Børn og Læring og er fortsat referencedirektør for Social og Familie og Sundhed og Omsorg.
   
 • Stabschef Thomas Møller Palner bliver konstitueret direktør med reference for beskæftigelsesområdet. Han er fortsat stabschef for Budget og analyse, Finans og indkøb og IT og Digitalisering samt HR og Løn.
   
 • På beskæftigelsesområdet bliver Leder af Udvikling og Kommunikation Tina Kjærgaard Mogensen konstitueret afdelingschef for beskæftigelsesområdet.
   
 • Arbejdet med erhverv og kommunikation forankres i Ledelsessekretariat under leder Hanne Thonsgaard, der refererer til konstitueret kommunaldirektør Poul Møller.

Der vil blive iværksat proces til ansættelse af nye afdelingschefer for Erhverv og beskæftigelse samt for Social og Familie så hurtigt som muligt.

 

Der forventes ansat en ny kommunaldirektør med opstart primo 2021.

Opdateret: 02-07-2020 11:07
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Kontakt