Offentligt borgermøde om bæredygtighed den 13. januar 2020

Bæredygtighedsudvalget

Synes du bæredygtighed er vigtigt? Og har du en mening om Syddjurs og bæredygtighed? Så kom til borgermøde den 13. januar 2020 i Rønde Idrætscenter. Borgermødet er bæredygtighedsudvalgets sidste indsamling af input, inden de formulerer deres endelige anbefalinger til byrådet. 

Byrådet har nedsat et bæredygtighedsudvalg, der skal komme med anbefalinger til, hvordan kommunen og Syddjurs som samfund skal arbejde med FN's verdensmål. Udvalget består af borgere, eksperter og byrådspolitikere.

Udvalget afleverer deres anbefalinger til byrådet til marts. Men inden da inviterer de alle til at høre om og kommentere udvalgets foreløbige anbefalinger. Det sker på et borgermøde i Rønde Idrætscenter den 13. januar 2020 kl. 16.30 - 21.00.

Udvalget har blandt andet arbejdet med vaner og forbrug, bæredygtig vækst, fødevarer, bæredygtig bosætning og naturkapital.

Formand for bæredygtighedsudvalget Flemming Hynkemejer udtaler:

 - Udvalget har arbejdet i næsten et år, vi har afholdt fem temamøder, hvor vi har hørt oplæg fra en række eksperter, og fået ideer fra mange engagerede borgere. Nu skal vi samle de mange bidrag til anbefalinger, der skal være inspirerende for byrådet, kommunens borgere og for virksomheder, uddannelsesinstitutioner og foreninger.

 - Vi håber, at de mange der har bidraget ved vores møder undervejs, vil deltage i dette opsamlende arrangement og kommentere den inspiration og de ideer, vi har fået gennem møderne. Men derudover håber vi også, at alle andre som føler, at vores fælles fremtids bæredygtighed er vigtig, vil møde op og give deres besyv med.

Læs mere om bæredygtighedsudvalget på https://www.syddjurs.dk/baeredygtighed

Tilmelding

Der vil være lidt at spise, og derfor er tilmelding nødvendig senest den 9. januar 2020.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til syddjurs@syddjurs.dk att. Kultursekretariatet, medangivelse af navn og eventuel organisation. Adressen er Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde.

Opdateret: 20-12-2019 09:50
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Kontakt