Storslået fest for 450 mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne

Igen i år slog Ørum Aktiv Center dørene op for en storslået fest for 450 mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne og 30-40 frivillige. Kandis spillede op til dans og Jakob Haugaard styrede festlighederne som konferencier.

Igennem de sidste 12 år har Syddjurs og Norddjurs samarbejdet om at holde en stor fælles fest for voksne mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Til årets fest stod Jakob Haugaard og bød velkommen sammen med udvalgsformand Jan Fischer fra Syddjurs Kommune og formand for Voksen- og plejeudvalget Lars Møller fra Norddjurs Kommune. Flere politikere fra Norddjurs og Syddjurs deltog også i festen. TV2 Østjylland lagde vejen forbi og sendte direkte fra festlighederne. 

Festen blev skudt i gang med en velkomsttale fra Lars Møller hvorefter der blev serveret en treretters menu. Der var en stor flot tombola med over 650 gevinster. Mange af gaverne var sponsoreret af lokale forretninger fra Syddjurs og Norddjurs Kommune.

Jan Fischer udtaler:

Det er en enorm styrke, at vi sammen kan skabe så stor og livsbekræftende fest. Det er jo et fantastisk samarbejde, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs af både kommunegrænser, medarbejdere, politikere, borgere og erhverv.

Festen bliver hvert år arrangeret af en styregruppe bestående af medarbejdere og lederrepræsentanter fra Norddjurs og Syddjurs kommune indenfor området for voksne med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Styregruppen mødes fem gange om året, og der bliver løbende arbejdet mellem møderne.  

 

Kontaktoplysninger

Jan Fischer, formand for Udvalget for sundhed, ældre og social

Tlf. 20 82 55 21
jafi@syddjurs.dk

Opdateret: 12-03-2019 09:11
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.

Kontakt

Feedback