Syddjurs Kommune ansætter sin første bæredygtighedskoordinator

Elinor Bæk Thomsen

Syddjurs Kommune har netop ansat 59-årige Elinor Bæk Thomsen som bæredygtighedskoordinator. Hun tiltræder 1. januar 2019, og skal være med til at sikre, at Syddjurs Kommune er med forrest i feltet i forhold til bæredygtighed og grøn omstilling med udgangspunkt i FN's 17 verdensmål.

Elinor Bæk Thomsen kommer fra en stilling som chefkonsulent i Grøn Vækst og Oplevelser i Region Midtjylland, og har mangeårig erfaring fra arbejdet med bæredygtighed, cirkulær økonomi og FN's verdensmål fra både Regionen og Aarhus Amt.

Elinor er cand. scient. i geografi fra Aarhus Universitet, og med en lang række relevante efteruddannelser, senest en certifikatuddannelse i Circular Economy fra Technical University of Deflt.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Elinor til stillingen. Der var tale om et særdeles bredt og kvalificeret ansøgerfelt med over 140 ansøgninger. Syddjurs Kommune glæder sig til samarbejdet.

Beslutningen om at ansætte en bæredygtigshedskoordinator blev truffet i forbindelse med budgetforliget for 2019 - https://www.syddjurs.dk/nyheder/budgetforlig-med-fokus-paa-groen-omstilling

Opdateret: 03-12-2018 09:57
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.

Kontakt

Feedback