Syddjurs Kommune er nu en del af Boblberg.dk

Boblberg

Syddjurs Kommune har valgt at give kommunens borgere, foreninger og fælleskaber adgang til borger-til-borger-portalen boblberg.dk. Målet er at styrke trivsels- og livskvaliteten – og hermed den mentale sundhed - gennem de nye fællesskaber, der dannes i portalen.

> Besøg https://boblberg.dk/

Boblberg er en borger-til-borger-portal med over 120.000 medlemmer fra 28 af landets kommuner, og der kommer løbende flere til. Her har borgerne mulighed for at oprette opslag i form af bobler, som inviterer til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Gennem boblerne kan borgerne møde medborgere med samme boblende interesser, såsom nogen at træne med, strikke med, lave mad sammen med eller blot nogen med samme ønske om at starte nye venskaber.

Formand for udvalget for social, ældre og social Jan Fischer udtaler:

- Alle har brug for venner, kammerater eller bare en hjælpende hånd for at trives socialt og mentalt, men i vores travle liv kan det være svært at finde hinanden. Derfor har vi i Syddjurs vi valgt at indgå i løsningen boblberg.dk, hvor borgere kan møde hinanden og danne nye fællesskaber. Jeg håber, at rigtig mange vil benytte løsningen, og jeg er sikker på, at det vil gøre en forskel, for både givere, modtagere og deltagere i løsningen.

Forskning viser, at det er vigtigt for menneskers trivsel og livskvalitet, at de indgår i sociale fællesskaber. Boblberg skaber netop grundlag for dette ved at lade de lokale borgere boble sammen online. Det er borgerne selv, der opretter bobler, og så kan andre slutte sig til.

I Syddjurs Kommune er der stor fokus på mental sundhed, og her er Boblberg det nyeste tiltag, der skal styrke sundheden både fysisk og mentalt blandt borgerne i kommunen. Boblbergs bobler inspirerer og inviterer borgerne til at bruge deres lokalsamfund på nye måder. Boblerne giver samtidig inspiration til de borgere, der har et ønske om at være frivillige.

Du kan allerede nu oprette dit eget opslag – en bobl – eller se om der er andre bobler, der deler de samme interesser som dig. Opret dig nu eller læs mere på boblberg.dk. Måske er der allerede én, der mangler lige netop dig til at dele fælles oplevelser sammen med.

Om Boblberg

 • Mere end 120.000 medlemmer er en del af Boblberg.
 • I dag benyttes Boblberg af 28 kommuner
 • Boblberg er for alle! Det er gratis, tilgængeligt på alle enheder og der er medlemmer fra 15 til 94 år.
 • Boblberg er udviklet i samarbejde med tre af landets kommuner, 2.500 borgere fra hele Danmark og et stort udsnit af organisationer, som har berøring med kultur, fritid, sundhed og det frivillige.

Datasikkerhed og tilgængelighed

 • Data opbevares på sikre servere
 • Platformen er annoncefri
 • Indhold bliver screenet og monitoreret efter et etisk kodeks
 • Opfylder tilgængelighedskravet WCAG 2.0 til niveau AA
 • Dataansvarlig og opfylder GDPR (EU databeskyttelsesforordning)
 • Mail support til borgerne
 • På borgernes egne præmisser
 • Mulighed for anonymitet
 • Data sælges ikke videre til 3. mand
Opdateret: 07-02-2019 14:14
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.

Kontakt