Syddjurs runder 43.000 indbyggere

Thomas og Lisette Søndergaard Madsen

Fra november måned har Syddjurs Kommune over 43.000 indbyggere. Borgmester Ole Bollesen var onsdag forbi med blomster og gavekort til familien Søndergaard Madsen på Mols, der sikrede at kommunen blev over 43.000 indbyggere.

Thomas og Lisette Søndergaard Madsen og deres tre børn flyttede i starten af november til Rugdalsgård mellem Vrinners og Agri. Med sig bragte de også seks heste, der nyder naturen i bakkerne. Gården, der er et nedlagt landbrug, ligger med flot udsigt over Kalø Vig nedenfor Stabelhøjene. Familien valgte stedet ud fra dets smukke placering i landskabet og naturen, samtidig med at de stadig er tæt på arbejdspladserne i Aarhus.

Borgmester Ole Bollesen udtaler om det nye indbyggertal:

 - Det er en glæde, at kunne byde familien Søndergaard Madsen velkommen til Syddjurs Kommune. Familiens smukke gård på Mols er et godt udtryk for den spændvidde af bosætning, vi kan tilbyde - fra velfungerende byer og landsbyer til smukt beliggende landejendomme. Vi er glade for den befolkningsvækst, vi oplever i øjeblikket - det er med til udvikle alle vores lokalsamfund. Jeg ser frem mod næste runde tal, og vi fortsætter med at fortælle historien om Syddjurs som en attraktiv bosætningskommune tæt på Aarhus, med rimelige priser, gode institutioner, god kommunal service, mange kultur- og fritidsmuligheder og flot natur.

Syddjurs Kommune har med baggrund i de seneste prognoser som mål at nå 45.000 indbyggere i 2023 og arbejder løbende med at markedsføre bosætning i kommunen overfor især Aarhus området. Grænsen til 42.000 blev nået i juni 2017.

Opdateret: 05-12-2019 15:38
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Kontakt