Innovation og Udvikling

Digitalisering giver gevinst

I Syddjurs kommune spiller innovation og udvikling en stor rolle i IT og Digitalisering. Barren sættes højt, og målet er at fortsætte med at være spydspids i udviklingen af nye, intelligente løsninger til forretningen med fokus på effektivisering, fremtidssikring og økonomisk gevinst.

IT og Digitalisering udvikler selv mange af de borger- og medarbejdernære løsninger, kommunen har brug for, og understøtter herved de forskellige fagområder i hele processen; lige fra den indledende idéudvikling, design og brugervenlig struktur til den køreklare løsning. Afdelingen tager udgangspunkt i borgernes og medarbejdernes ønsker og behov, rådgiver og kommer med input til løsningen, og på denne måde skræddersyes de enkelte løsninger, så de passer til de enkeltes behov.

 

OS2 - Offentligt Digitaliseringsfællesskab

Syddjurs Kommune har fra starten været en drivende kraft i OS2 (Offentligt digitaliseringsfællesskab) - et fællesskab, der fokuserer på åbenhed, deling og digital innovation, og facilliterer samarbejde om at udvikle løsninger, der kan bruges på tværs af offentlige institutioner og tillige reducere udviklings- og vedligeholdelsesomkostninger. Syddjurs Kommunes har sammen med Favrskov Kommune i OS2-regi bl.a. udviklet landets bedste webapplikation til indberetning af tjenestekørsel!

Læs mere om OS2 på https://os2.eu/

 

Digitale kort

Syddjurs Kommunes fokus på innovation og udvikling gælder også på kort- og dataområdet, og IT og Digitalisering har sine egne udviklings- og GIS-teams (GIS er en forkortelse af Geografiske Informationssystemer). Disse teams hjælper kollegaerne i fagområderne med en række af vidt forskellige udviklingsjobs - alt lige fra almindelige webformularløsninger til mere komplekse løsninger med specialprogrammering.

Læs mere om GIS på  /kort

Nedenfor kan du se produktblade på flere af Syddjurs’ egenudviklede løsninger.

 

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om Innovation og udvikling i Syddjurs Kommune er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder for Digitalisering Jon Badstue Pedersen på mail jbp@syddjurs.dk

 

Hentet fra kommunens sagssystem
Opdateret: 15-12-2018 08:00

Kontakt

Relaterede links

Feedback