Sundhedshuset

På denne side kan du læse om de sundhedstilbud, der er til dig i Sundhedshuset i Ebeltoft

I Sundhedshuset hjælper vi dig, når du gerne vil gøre noget ved din vægt, eller når du gerne vil stoppe med at ryge. Vi hjælper dig også, når du gerne vil i gang med motion, eller når du gerne vil spise sundere eller andre ting, du gerne vil ændre på for at få et sundere og bedre liv.

Vi har et tilbud til dig, der har en kronisk sygdom og gerne vil have hjælp til, hvordan man lever med kronisk sygdom og de følger der kan være såsom smerter og træthed.

Du er velkommen til at kontakte en af sundhedskonsulenterne, og I kan sammen finde ud af, hvilket tilbud, der er det bedste til dig. I langt de fleste tilbud vil du deltage på hold med andre. Vi ved, at man har nemmere ved at lave om på sine daglige vaner, når man gør det sammen med andre.

Vores sundhedskonsulenter har alle en sundhedsfaglig uddannelsesbaggrund og er desuden uddannet i sundhedspædagogiske metoder. Vi lægger vægt på, at du bestemmer, at du har ansvaret for dit liv, din sundhed og det du vil ændre på. Vi kan tilbyde dig støtte i din proces på vej mod dit mål.

Sundhedspolitik

> Se sundhedspolitikken her

Facebook

Følg Sundhedsteamet på Facebook

Sundhedstilbud

> Se vores sundhedstilbud her

Opdateret: 01-02-2019 10:22

Kontakt

Feedback