Forudgående høring for fælles biogasanlæg

Økonomiudvalget besluttede den 14. juni 2023 at starte fire ugers forudgående høring for et stort industrielt biogasanlæg, et såkaldt fælles biogasanlæg, nær Nimtofte.

Høringsfrist 13.09.2023 Område 8581 Nimtofte Lagt online 16.08.2023 Type Lokalplan Sagsnummer 23/15883

Syddjurs Kommune har modtaget en ansøgning om planlægning for et stort industrielt biogasanlæg, et såkaldt fælles biogasanlæg, nær Nimtofte.
Det blev i Økonomiudvalget den 14. juni 2023 besluttet at sende ”Areal nord for Brdr. Thorsens eksisterende gårdbiogasanlæg” og ”Areal nordøst for Kolstrup Gårde” i en forudgående offentlig høring i fire uger

fra den 16. august til den 13. september 2023

med henblik på en efterfølgende beslutning om muligt rammeudlæg i forslag til kommuneplan 2024.

Der vil blive afholdt borgermøde

Tirsdag d. 22. august kl. 17:30-19:30 i Ryomgård Kultur- og fritidscenter, Marienhoffvej 13C, 8550 Ryomgård. 

I høringsperioden kan borgere og foreninger m.fl. komme med ideer og bemærkninger til den videre planlægning for et nyt fælles biogasanlæg. 

Ideer og bemærkninger skal være Syddjurs Kommune i hænde senest den 13. september 2023 kl. 23:59 og skal indsendes via høringsportalen, som du finder link til herunder eller via mail til planudvikling@syddjurs.dk
Du kan også finde høringsportalen på Syddjurs Kommunes hjemmeside på: 
www.syddjurs.dk/hoeringer

Persondata
Alle indsendte høringssvar (bemærkninger, ændringsforslag og indsigelser mv.) er omfattet af offentlighedslovens regler, og vil blive offentliggjort på Syddjurs kommunes hjemmeside samt indgå i den videre politiske behandling.
Det betyder at navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og anden personlig oplysning, som oplyses i høringssvar, vil ligge offentligt tilgængeligt. 

Personer registreret med navne- og adressebeskyttelse opfordres til, at oplyse dette i forbindelse med indsendelse af høringssvar. 

Se indkomne ideer og bemærkninger her:

Bemærk: høringssvar vil først blive offentliggjort, når de er sagsbehandlet. Der vil derfor være forsinkelse på offentliggørelsen af disse, og i nogle tilfælde vil de først blive offentliggjort efter udløb af fristen for indsendelsen af høringssvar.

Abonnér på høringer

Vil du abonnere på Høringer? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.

Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.

Gå til tilmeldingsside