Vision

Byrådet har udvalgt forskellige mål og indsatser til udvikling af kommunen.

Ny Vision og udviklingsstrategi på vej

Den nye Vision og udviklingsstrategi med overskriften "Sammen om det gode liv" er sendt i høring fra den 15. juni til den 10 august 2022. 

Vi gør det – sammen

Byrådet vedtog den 20. juni 2018 en vision- og udviklingsstrategi for Syddjurs Kommune frem mod 2030. Visionen ser på, hvordan kommunen skal udvikle sig i fremtiden. 

De tre indsatsområder er

  • hverdagsliv i balance 
  • oplevelser og aktiviteter for krop og sjæl
  • plads og muligheder til at drive virksomhed 

Syddjurs Kommune – fælles om fremtiden

Syddjurs Kommune er Aarhus-regionens mest attraktive bosætningskommune. Det er byrådets mål, at kommunen er det bedste sted i Østjylland at bo, opleve, besøge, gå på arbejde og drive virksomhed.

Byerne i letbanebåndet og byerne i kystbåndet ved Kalø Vig er nære forstæder til Aarhus, der tiltrækker børnefamilier fra Aarhus. Nationalpark Mols Bjerge og Ebeltoft suppleret med en bred variation af attraktioner er fundamentet for en turisme i vækst. Landdistrikterne og landsbyerne arbejder sammen i engagerede fællesskaber, hvor borgere, der foretrækker at bo tæt på naturen, kan finde den rette bolig.

Overalt i kommunen er det muligt at leve et aktivt liv, med nærhed til natur, god kommunal service og tæt tilknytning til erhvervs- og arbejdsmarkedet i det østjyske bybånd.

Borgere og virksomheder møder en kommune, som lytter og involverer, når de kommunale rammebetingelser for det gode liv, den gode oplevelse og mulighederne for at drive og udvikle virksomheder skal skabes.

Ledelsessekretariatet

Mandag-Tirsdag

08:30 - 15:00

Torsdag

08:30 - 17:00

Fredag

08:30 - 12:00

Lundbergsvej 2 - 8400 Ebeltoft