Pårørendevejleder

Pårørendevejlederen tilbyder anonym støtte og rådgivning til dig som er pårørende til en nærtstående med langvarig og/eller kronisk fysisk eller psykisk sygdom. Du får vejledning med udgangspunkt i din aktuelle situation

Vi støtter dig, som passer på andre

Et tilbud til dig, som er nær pårørende til en alvorligt syg.

Når en af dine nærmeste bliver ramt af alvorlig kronisk eller længerevarende sygdom, kan du blive ramt af både praktiske og følelsesmæssige udfordringer. Det kan være svært at stå alene med mange store forandringer, og det kan derfor være rart med en at tale med. 

I Syddjurs Kommune vil vi gerne støtte dig som passer på andre. Derfor tilbyder vi hjælp via kommunens pårørendevejleder.

Pårørendevejlederen tilbyder anonym støtte og rådgivning til dig som er pårørende til en nærtstående med langvarig og/ kronisk fysisk eller psykisk sygdom. Du får vejledning med udgangspunkt i din aktuelle situation.

Du er pårørende når du er omsorgsperson for et menneske, som er ramt af kronisk eller længerevarende fysisk eller psykisk sygdom. Det kan være en ægtefælle eller samlever, en forælder eller et barn, en nabo eller en ven.

  • Du kan få støtte og rådgivning uanset hvad din kære fejler
  • Pårørendevejlederen har tavshedspligt, og du kan være anonym
  • Tilbuddet er gratis og du skal ikke have nogen henvisning
  • Pårørendevejlederens vigtigste opgave er din trivsel og livskvalitet

Tilbud til dig som pårørende

Kontaktperson

Tilbuddet henvender sig til voksne pårørende, som er bosat i Syddjurs kommune eller har en nærtstående som er bosat i kommunen.

Tøv ikke med at tage fat i mig.

Jeg kan træffes på nedenstående telefon nummer på mandage kl. 12.00-14.00 og onsdage kl. 10.00-13.00.

Mette Schramm Pedersen

Pårørendevejleder

Borgerservice

Mandag-Tirsdag

08:30 - 15:00

Torsdag

08:30 - 17:00

Fredag

08:30 - 12:00

Lundbergsvej 2 - 8400 Ebeltoft